Om

Beskrivning: Jag recenserar pizzerior i Falköping. Efter följande kriterier: Botten, smak överlag, flåttighet, Sedan går jag igenom olika pålägg så som pommes, ost, tomatsås mm. Jag skapar denna webbplats som en examinationsuppgift i kursen webbutveckling WEU01. Jag kommer att använda mig av eget skapat material, och kommer att följa upphovsrättslagen.

 

  • Vilka som byggt webbplatsen – Hektor Dammberg, går på samhällsprogrammet med beteendevetenskaplig inriktning årskurs 3, född 16/01/1998 alltså 19 år gammal.
  • Webbplatsens syfte och mottagare -Jag recenserar pizzerior i Falköping. Efter följande kriterier: Botten, smak överlag, flottighet, Sedan går jag igenom olika pålägg så som pommes, ost, tomatsås mm
  • Den pedagogiska kopplingen –  Vi har jobbat med webbutvecklingskursen på följande vis. Först började vi med sidolayoutanalyser, hur sidor är uppbyggda grafiskt och tekniskt samt hur detta påverkar upplevelsen av de olika hemsidorna. Vi har översiktligt jobbat med PUL och andra lagar. Vidare så jobbade vi med HTML5 + CSS 3 för att nu fortsätta med WordPress på Webbstjärnan. Vår lärare har haft genomgångar och vi har jobbat med inlämningar. Vi har lärt oss lite av varje och kan nu sätta upp sidor med dessa tekniker.Upphovsrätt – Jag använder enbart egen producerat material det är därmed enbart jag som äger upphovsrätt till sidan. Jag har diskuterat med min lärare om att jag bara använder egenproducerat material och min lärare tycker det är bra.
  • Sidan skapas från grunden den använder inget material som producerats av någon annan, den skapas i ett nyttigt syfte dvs att hjälpa och underlätta i vardagen och fungera som en nyttig tjänst. Jag vill också påstå att mitt innehåll är mycket unikt då jag kommer att göra egen skrivna recessioner samlade på ett ställe där de är lätta att komma åt.  Dessutom kommer jag jobba hårt för att i varje steg uppfylla de kriterier som ges av webbstjärnan till min bästa förmåga.
  • Jag har lärt mig mycket nyttigt om enkel kod och jag har också lärt mig en del o lagar och liknanade.